klantervaringen De Gebitskliniek

1 van de bestbeoordeelde tandartspraktijken van Nederland!

De Gebitskliniek heeft de kwaliteitseisen zeer hoog liggen. Wij werken uitsluitend met de beste specialisten en doen ons uiterste best om u als klant centraal te stellen en de best mogelijke ervaring en behandeling te bieden. Wij zijn trots te vermelden dat wij met een gemiddeld cijfer van boven de 9,5 tot de bestbeoordeelde tandartspraktijken van Nederland behoren. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Gebitskliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Waarderingen van De Gebitskliniek op onafhankelijke beoordeling websites:

  • Independer - Waardering met een 9,4 op een schaal van 10!
  • Zorgkaart Nederland - Waardering met een 9,5 op een schaal van 10!
  • Google - Waardering van 5 sterren op een schaal van 5!
  • Facebook - Waardering van 4,8 sterren op een schaal van 5!

Anderen gingen u al voor, hierbij enkele ervaringen met de gebitskliniek van onze klanten. Dit zijn de letterlijke teksten zoals wij die ontvangen hebben of zoals terug te vinden op voorgaande beoordelingswebsites.

Klantervaringen

Hanneliese Evers (30 juli 2017):  "De tandarts daar speciaal voor kinderen is echt een top meid en ook zeker de assistente niet te vergeten, mijn kids gaan met een gerust idee naar de tandarts, het hoeft niet eng te zijn of pijn te doen, top mensen zijn het!"

W.J.Philipse (10 mei 2017):  Ondanks het feit dat ik de grootste waardering had en nog steeds heb voor mijn vorige tandartsen heb ik mij voor een prothese ( boven en onder )tot de gebitskliniek gewend. Ik wilde graag dat alle handelingen m.b.t. mijn gebit bij één organisatie zouden plaatsvinden. Ik heb absoluut geen spijt van mijn besluit. Integendeel. Drie zaken zijn mij opgevallen: deskundigheid, efficiëntie en klantvriendelijkheid. Ik heb het volste vertrouwen in het verdere verloop van mijn behandeling en ik zou deze uitstekende organisatie bij iedereen willen aanraden.
W.J.Philipse

"Mijn voortanden waren behoorlijk beschadigd door nagelbijten. Tevens waren de tanden niet perfect recht waardoor mijn tandarts adviseerde eerst een beugel te nemen voor mijn tanden gerepareerd konden worden. Ik ben uiteindelijk naar De Gebitskliniek in Sliedrecht gegaan met het idee om allemaal facings te nemen (inclusief ondertanden) zodat ik geen beugel hoefde. Ik ben daar zeer correct voorgelicht en er is mij geadviseerd dit niet te doen, met het voorstel om mijn voortanden op te vullen met composiet. Hierbij blijven de originele tanden intact, waar deze met facings geslepen zouden moeten worden. Het resultaat is werkelijk waar fantastisch. Tevens is mij enorm veel geld bespaard gebleven. Allereerst door de goedkopere behandeling en De Gebitskliniek heeft de rekening grotendeels bij mijn verzekeraar neergelegd. De heer die mij behandeld heeft is een tandkunstenaar en de service is uitstekend, helemaal top."

"Zojuist implantaten mogen krijgen in mijn onderkaak van De Gebitskliniek. Ik ben een angstpatient dus had heel veel vragen en wilde graag m'n vriend mee de behandelkamer in. Het mocht allemaal en het is supersnel en goed verlopen. Ik heb nu wat napijn, maar de behandeling zelf heb ik niet gevoeld. Zelfs het verdoven voelde ik amper. Al het personeel van de Gebitskliniek is echt heel vriendelijk en ze doen er alles aan om je te helpen en om je op je gemak te laten voelen. Echt een aanrader, zelfs voor mensen met tandartsangst!"

"Heel prettig geholpen , en een goed passend kunstgebit als resultaat."

"The overall experience was professional, friendly, and it gave me the feeling that I was in good hands. The staff was knowledgable, experienced and timely. I visited and had my dentures examend with De Gebitskliniek prior to visiting 5 or more ''well known'' local practices before I ended with ''DeGebitskliniek'' in Sliedrecht Do you have a problem finding the right place, now I strongly advice you scheduling an appointment with ''de gebitskliniek''. "

"Ik ben zeer tevreden over behandeling bij De Gebitskliniek in Sliedrecht. Er is ruim de tijd genomen. Ik ben overgestapt van mijn eigen tandarts voor behandeling omdat ik er daar niet het goede gevoel over had. Dat was een juiste keuze, want behandeling hier is zeer klantgericht."

"Zeer nette en professionele praktijk. Ik ben uitzonderlijk goed geholpen. Ik kom van ver maar is zeker de rit waard. Kan deze praktijk bij iedereen aanraden!"

"Ik ben goed geholpen in deze klantvriendelijke praktijk. Ik ben Britt en haar team zeer dankbaar voor de goede ontvangst en begeleiding. Ik ben angstig voor pijn. Alles viel mee."

"Zeer nette en professionele praktijk. Ik ben uitzonderlijk goed geholpen. Ik kom van ver maar is zeker de rit waard. Kan deze praktijk bij iedereen aanraden!"

"Ik ben goed geholpen in deze klantvriendelijke praktijk. Ik ben Britt en haar team zeer dankbaar voor de goede ontvangst en begeleiding. Ik ben angstig voor pijn. Alles viel mee."

"We moesten beiden onze prothese vernieuwen na tientallen jaren en hebben toen gereageerd op de advertentie van de nieuwe “Gebitskliniek” aan de Kerkbuurt in Sliedrecht. Vanaf dat moment kunnen wij uit ervaring zeggen, het was fantastisch hoe we geholpen zijn. Er wordt alle tijd voor je genomen bij het passen en meten en als je daar vragen over hebt het is nooit te veel gevraagd. Maar ook als je met je nieuwe prothese de deur uitloopt, dan nog wordt er gezegd: Schroom vooral niet om terug te komen als er wat drukpuntjes optreden, want dat kan verholpen worden. M.a.w, wij zijn heel erg blij met onze nieuwe tanden. Fam. A. Klijnstra"

"Had al jaren problemen met mijn gebit, niemand kon me goed helpen totdat ik bij deze praktijk terecht kwam. Ik ben hier fantastisch geholpen door deze vakmensen. Ik kan deze praktijk aan iedereen aanraden!"

"Ik ben zeer tevreden over behandeling bij De Gebitskliniek in Sliedrecht. Er is ruim de tijd genomen. Ik ben overgestapt van mijn eigen tandarts voor behandeling omdat ik er daar niet het goede gevoel over had. Dat was een juiste keuze, want behandeling hier is zeer klantgericht."

"zeer tevreden."

"Kunstgebit reparatie" Ik ben in eerste instantie voor een kunstgebit reparatie naar de gebitskliniek gegaan. Erg vriendelijke mensen, en zeer netjes geholpen. Mijn prothese was inmiddels 7 jaar oud en ze hebben inmiddels ook een nieuwe voor me gemaakt. Ze hebben contact voor me opgenomen met de zorgverzekeraar en alles voor me geregeld. Ik zou het zeker aanraden hier heen te gaan. Wat een persoonlijke aandacht!

"Kunstgebit bij de gebitskliniek" Ik ben voor een second opinion voor mijn kunstgebit naar De Gebitskliniek geweest. Wat een verschil met mijn eigen tandarts. Ik wilde een nieuwe gebitsprothese. Ze nemen de tijd voor je, luisteren naar je wensen, en kon meekiezen wat voor kleur tanden en de stand van de tanden. Heel leuk geholpen, erg aardige mensen.

"Fantastisch" We moesten beiden onze prothese vernieuwen na tientallen jaren en hebben toen gereageerd op de advertentie van de nieuwe “Gebitskliniek” aan de Kerkbuurt in Sliedrecht. Vanaf dat moment kunnen wij uit ervaring zeggen, het was fantastisch hoe we geholpen zijn. Er wordt alle tijd voor je genomen bij het passen en meten en als je daar vragen over hebt het is nooit te veel gevraagd. Maar ook als je met je nieuwe prothese de deur uitloopt, dan nog wordt er gezegd: Schroom vooral niet om terug te komen als er wat drukpuntjes optreden, want dat kan verholpen worden. M.a.w, wij zijn heel erg blij met onze nieuwe tanden. Fam. A. Klijnstra

"Aandacht en deskundig" Al sinds mijn 19e (inmiddels 65) draag ik een gebitsprothese. Altijd door mijn eigen tandarts geregeld. Nu voor het eerst een deskundige (kliniek) opgezocht. Deze mensen mogen met recht specialisten genoemd worden. Voor het eerst kreeg ik het gevoel dat een 'gebit' , al is het kunst, een heel belangrijk bezit is, waar je de nodige aandacht aan dient te besteden. De behandeling was vanaf het eerste begin tot de laatste controle heel professioneel en vriendelijk. Overal werd ook mijn mening gevraagd. Zodat het resultaat er mag wezen! top

"Topprestatie" Ik kan na bijna 6 maanden met pijn te hebben gelopen weer eten en mijn prothese blijft eindelijk op zijn plaats zitten. Een topprestatie! Super vriendelijke mensen, maar vooral erg kundig en dan ontstaat er een vertrouwen omdat mijn klachten eindelijk serieus werden genomen. Top

"Prettig en vakbekwaam" Prettige mensen en zeker vakbekwaam. Ik heb al verschillende mensen geadviseerd om het hier eens te proberen. Gewoon doen.

"Fantastisch bedrijf" Fantastisch bedrijf, had al jaren problemen met mijn prothese, was binnen 1 afspraak opgelost! Zeker aan te raden, supervriendelijk personeel!

"J Sturm over een kunstgebitreparatie" Gebitsbreuk met een hele slechte breuk, waarbij ook 2 tanden verloren waren gegaan. Mijn eerste indruk was: Dat wordt niets meer! Tot mijn verbazing heeft de Gebitskliniek de prothese binnen 2 uur gerepareerd. En hoe......geen (restant van de) breuk meer te zien en 2 nieuwe kunsttanden. Verbluffend resultaat. Zeer vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!!! 

"G.J. de Jonge over een prothesecontrole" Bij De Gebitskliniek werd ik erg goed geholpen. Mijn kunstgebit werd zeer vakkundig gecontroleerd, ze zagen zelfs aan mijn gebit dat ik regelmatig nekklachten heb!  Tijdens het passen is mijn vrouw meegekomen om te kijken hoe het nieuwe gebit staat, en de aanpassingen waren zo gedaan. Tot slot hebben zij alles geregeld met de zorgverzekering en kreeg ik alleen de rekening van mijn gedeelte, ik hoefde dus niets voor te schieten of zelf rekeningen in te dienen. Kortom fijne service, zeer bekwame behandelaar, geen nekklachten meer en voor iedereen aan te raden! 

M. Koot over een prothesecontrole (12-6-2015) : over Na jarenlang tobben met mijn kunstgebit kwam ik langs dit bedrijf met de vraag of ze wat voor mij konden betekenen. Na een intake werd een behandelplan opgesteld wat zeer vakkundig en met een persoonlijke benadering is uitgevoerd. Met als gevolg een fantastisch onder-en bovengebit, echt een zeer warme douche na mijn vorige ervaring.

Mevrouw G.H. van Alphen : Ik ben zo ontzettend netjes geholpen en ben erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt voor de geweldige service!

G. van Haspel over een kunstgebit reparatie: Ik ben voor een kleine reparatie naar de Gebitskliniek gegaan, ze hebben me direct geholpen, dank voor snelle service.

E. van Zetten over een prothesecontrole : Ik merk nu pas wat voor verschil een goedpassende prothese kan maken. Ik kan weer veel makkelijker eten.

B. van Wijnen : Net bedrijf, zeer vakbekwame specialisten, goed eindresultaat, tevens rekening gehouden met mijn persoonlijke voorkeur. Zeker aan te raden!

Wilt u zelf onze service ervaren neem dan direct contact met ons op.

 

Ervaring delen 

Deel hier uw eigen ervaring met De Gebitskliniek!

Naam *
Naam
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? *